Netflix este una dintre cele mai populare platforme de streaming la nivel global, oferind o gamă largă de filme, seriale, documentare și conținut original. În România, utilizatorii au posibilitatea de a accesa serviciile Netflix prin intermediul mai multor furnizori de servicii, inclusiv Digi, unul dintre cei mai mari furnizori de internet și televiziune din țară. În acest articol, vom explora prețul abonamentului Netflix prin Digi, beneficiile acestei opțiuni și cum să activezi serviciul.

Planurile de abonament Netflix disponibile prin Digi

Netflix oferă în mod obișnuit trei planuri de abonament, fiecare cu diferite caracteristici și prețuri. Aceste planuri sunt:

 1. Basic (De bază)
 2. Standard
 3. Premium

1. Abonamentul Basic

 • Preț: Aproximativ 7,99 EUR pe lună (sau echivalentul în RON).
 • Calitate video: Standard Definition (SD).
 • Dispozitive: Poți viziona pe un singur dispozitiv la un moment dat.
 • Descărcări: Poți descărca conținut pe un singur dispozitiv.

2. Abonamentul Standard

 • Preț: Aproximativ 9,99 EUR pe lună (sau echivalentul în RON).
 • Calitate video: High Definition (HD).
 • Dispozitive: Poți viziona pe două dispozitive simultan.
 • Descărcări: Poți descărca conținut pe două dispozitive.

3. Abonamentul Premium

 • Preț: Aproximativ 11,99 EUR pe lună (sau echivalentul în RON).
 • Calitate video: Ultra High Definition (UHD) 4K.
 • Dispozitive: Poți viziona pe patru dispozitive simultan.
 • Descărcări: Poți descărca conținut pe patru dispozitive.

Activarea abonamentului Netflix prin Digi

Activarea abonamentului Netflix prin Digi este un proces simplu și direct, care poate fi realizat online sau prin intermediul serviciului de asistență pentru clienți Digi. Iată pașii pentru activare:

Pasul 1: Accesează contul tău Digi

Pentru a începe, trebuie să te loghezi în contul tău Digi. Poți face acest lucru accesând site-ul oficial Digi sau utilizând aplicația My Digi disponibilă pentru dispozitive mobile.

Pasul 2: Navighează la secțiunea de servicii

După logare, navighează la secțiunea de servicii disponibile și caută opțiunea pentru Netflix. De obicei, aceasta se găsește în categoria „Servicii de streaming” sau „Divertisment”.

Pasul 3: Selectează planul de abonament

Alege planul de abonament Netflix care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Poți alege între Basic, Standard și Premium, în funcție de preferințele tale de vizionare și buget.

Pasul 4: Confirmă activarea

Urmărește instrucțiunile pentru a confirma activarea serviciului. Este posibil să fie necesar să introduci informații suplimentare sau să accepți termeni și condiții.

Pasul 5: Începe să vizionezi

După confirmare, vei primi un email de la Netflix cu detalii despre contul tău. Poți începe să vizionezi conținut pe Netflix utilizând detaliile de logare furnizate.

Beneficiile abonamentului Netflix prin Digi

Există mai multe beneficii pentru utilizatorii care aleg să activeze abonamentul Netflix prin Digi:

1. Facturare convenabilă

Unul dintre principalele avantaje este că poți include costul abonamentului Netflix pe factura ta Digi, ceea ce simplifică gestionarea plăților și reduce numărul de facturi pe care trebuie să le monitorizezi.

2. Asistență integrată

Utilizatorii Digi beneficiază de asistență integrată pentru ambele servicii, ceea ce înseamnă că poți contacta serviciul de asistență pentru clienți Digi pentru orice probleme legate de Netflix.

3. Promoții și oferte speciale

Ocazional, Digi poate oferi promoții speciale sau reduceri pentru abonamentul Netflix, ceea ce poate face serviciul și mai accesibil.

4. Calitate superioară a internetului

Digi este cunoscut pentru furnizarea unui serviciu de internet de înaltă calitate, ceea ce asigură o experiență de streaming fără întreruperi și de înaltă calitate pentru utilizatorii Netflix.

Concluzie

Abonamentul Netflix prin Digi este o opțiune convenabilă și eficientă pentru utilizatorii din România care doresc să acceseze conținut de streaming de înaltă calitate. Cu opțiuni variate de planuri de abonament, asistență integrată și facturare convenabilă, utilizatorii pot beneficia de o experiență de vizionare optimizată. Fie că ești interesat de filme, seriale sau documentare, Netflix prin Digi oferă o gamă largă de opțiuni pentru toate preferințele. Asigură-te că explorezi toate opțiunile disponibile și alegi planul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale de divertisment.